Days
Hours
Minutes
Seconds

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Undangan Juara Qori Indonesia meriahkan Ramadan 1445H

MashaAllah, pada malam ini  kami ingin mengumumkan kehadiran Juara Kebangsaan Qari dari Indonesia, yang telah memukau kita semua dengan bacaan yang luar biasa.

Selepas sesi kami semalam, kami telah mengambil kira beberapa perkara untuk dipertingkatkan bagi memastikan pengalaman yang lebih lancar bagi semua yang hadir:

  1. Susunan Saf Solat: Kami telah meningkatkan susunan saf solat untuk memberi keutamaan kepada keselamatan dan keselesaan jemaah semasa solat.

  2. Kemudahan Tempat Letak Kereta: Kemudahan tempat letak kereta yang mencukupi telah disediakan untuk memastikan kelancaran masuk dan keluar bagi semua yang hadir.

  3. Pengurusan Aliran Trafik: Laluan khusus masuk dan keluar telah ditetapkan untuk mengurangkan kesesakan trafik di sekitar tempat acara.

  4. Kawasan Bermain Khas untuk Kanak-Kanak: Bagi keselesaan keluarga, satu kawasan bermain khas untuk kanak-kanak telah disediakan di padang.

  5. Laluan yang Diterangi Lampu untuk Kanak-Kanak (Supar Dupar): Laluan yang diterangi lampu telah ditetapkan khusus untuk keselamatan dan keselesaan kanak-kanak.

  6. Pencahayaan yang Cukup: Kami telah memastikan pencahayaan di sekitar tempat acara mencukupi untuk memberikan keselesaan kepada semua yang hadir tanpa mengabaikan keselamatan.

Kami dari pihak MADAD ucapkan banyak-banyak terima kasih pada yang sudi  bertandang dan memeriahkan suasana di MADAD .

Kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda, lebih-lebih lagi di bulan Ramadan yang mulia ini. 

Jika anda berminat untuk menaja berbuka atau bersahur, anda boleh berbuat demikian di sini :
https://madadcentre.com/tajaramadan/

Kami dahulukan dengan ucapan terima kasih!

Share:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram

Related Posts

Tanyalah Ustaz – Didiklah Anak Mengikut Zaman

Alhamdulillah, hari ini berlangsung siaran langsung Tanyalah Ustaz 2024 dalam topik Didik Anak Mengikut Zaman. Bersama moderator Da’i Azrin dan panelis Ustaz Mohammad Yaakub Yusra dan tetamu undangan Nureddy Nursal (Pemilik Pasukan Homebois) “…Kenapa anak-anak menjadi lebih degil dan memberontak, walaupun sudah dinasihat?” Jom ikuti ulasan lanjut dalam sesi penuh bersama panel-panel jemputan :

Forum Dhuha – Jauhi Skim Cepat Kaya

Alhamdulillah, topik kesedaran yang menarik hari ini, Jauhi Skim Cepat Kaya!. Lagi menarik adalah sesi hari ini dikongsi sendiri oleh Datuk Haji Mohd Asri, Mentor Pelaburan patuh syariah Malaysia, bersama-sama Ustaz Haslim Baharim. “…sedih, hanya 4% sahaja bumiputera di Malaysia yang terlibat dalam dunia saham sebenar, tetapi ramai bumiputera yang ‘terkena’ jerat scammer” Jom kita

Forum Jumaat – Ramadan Soleh, Syawal Terlondeh

Alhamdulillah, forum Malam Jumaat hari ini bertajuk  Ramadhan Soleh Syawal Terlondeh, dimeriahkan bersama-sama Ustaz Yaakub Yusra & panel jemputan Datuk Haji Mohd Asri, Ustaz Haslin Baharim & Ustaz Abdullah Khairi. “…Celakalah, Ramadan datang, Ramadan pergi. Tetapi tak diampunkan dosa” MashaAllah, selalu kita dengar, tapi pasti akan terkesan di hati setiap kali peringatan ini diberi. Jom

Kuliah Dhuha – Nuzul Al-Quran 1445H

Alhamdulillah, kami berbesar hati dan bersyukur atas kehadiran Ustaz Moqti Ahmad, untuk sesi Kuliah Dhuha di Madad. Tajuk yang dibincangkan juga lebih menyedarkan kita tentang keagungan Al-Quran. “…ada pendapat ulama menyatakan, Malam Lailatul Qadar adalah malam Nuzul AL-Quran? “ Jom kita dengarkan sesi penuh bersama Ustaz Moqti Ahmad :

PERCUMA

(PERCUMA) 42 Koleksi E-Book Percuma Khas Untuk Anda!

EBOOK PERCUMA ini akan mendedahkan pelbagai tips dan amalan yang boleh diamalkan bersama orang tersayang. Salinan buku dengan harga pasaran RM150 ini diberikan secara percuma namun terhad.