Days
Hours
Minutes
Seconds

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Undangan Juara Qori Indonesia meriahkan Ramadan 1445H

MashaAllah, pada malam ini  kami ingin mengumumkan kehadiran Juara Kebangsaan Qari dari Indonesia, yang telah memukau kita semua dengan bacaan yang luar biasa.

Selepas sesi kami semalam, kami telah mengambil kira beberapa perkara untuk dipertingkatkan bagi memastikan pengalaman yang lebih lancar bagi semua yang hadir:

  1. Susunan Saf Solat: Kami telah meningkatkan susunan saf solat untuk memberi keutamaan kepada keselamatan dan keselesaan jemaah semasa solat.

  2. Kemudahan Tempat Letak Kereta: Kemudahan tempat letak kereta yang mencukupi telah disediakan untuk memastikan kelancaran masuk dan keluar bagi semua yang hadir.

  3. Pengurusan Aliran Trafik: Laluan khusus masuk dan keluar telah ditetapkan untuk mengurangkan kesesakan trafik di sekitar tempat acara.

  4. Kawasan Bermain Khas untuk Kanak-Kanak: Bagi keselesaan keluarga, satu kawasan bermain khas untuk kanak-kanak telah disediakan di padang.

  5. Laluan yang Diterangi Lampu untuk Kanak-Kanak (Supar Dupar): Laluan yang diterangi lampu telah ditetapkan khusus untuk keselamatan dan keselesaan kanak-kanak.

  6. Pencahayaan yang Cukup: Kami telah memastikan pencahayaan di sekitar tempat acara mencukupi untuk memberikan keselesaan kepada semua yang hadir tanpa mengabaikan keselamatan.

Kami dari pihak MADAD ucapkan banyak-banyak terima kasih pada yang sudi  bertandang dan memeriahkan suasana di MADAD .

Kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda, lebih-lebih lagi di bulan Ramadan yang mulia ini. 

Jika anda berminat untuk menaja berbuka atau bersahur, anda boleh berbuat demikian di sini :
https://madadcentre.com/tajaramadan/

Kami dahulukan dengan ucapan terima kasih!

Share:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram

Related Posts

Atlet Tahfiz Cemerlang Di Temasya Sukan HESA 2024

Alhamdulillah, kejayaan  Maahad Integrasi MADAD dalam Temasya Sukan HESA 2024 sangat bermakna bagi kami kerana atlet-atlet muda yang mewakili MADAD ini terdiri dari pelajar Tahfiz.  Kejayaan ini sangat bermakna, terutama sekali bagi kali pertama menyertai temasya yang melibatkan 109 sekolah agama di Kedah. Pelajar tahfiz berjaya menunjukkan bahawa mereka mampu mengimbangi antara pengajian Quran dan

MADAD Cemerlang Di Temasya Sukan HESA 2024

Alhamdulillah, tahniah diucapkan kepada Maahad Integrasi MADAD atas kejayaan cemerlang dalam Temasya Sukan HESA 2024! Ini adalah pencapaian yang luar biasa melibatkan 109 sekolah agama di negeri Kedah. Berbekalkan semangat juang luar biasa, walaupun tanpa padang yang lengkap, usaha dan dedikasi para pelajar yang berlatih setiap petang di padang SMK Tunku Ismail patut dipuji. Mereka

400 kanak-kanak meriahkan Bengkel ‘Komik Dakwah’

Alhamdulillah, telah berlangsung aktiviti Bengkel Komik Dakwah yang bertemakan “If you can’t beat them, join them!”. Dahsyat temanya kali ini, kan? Perasan tak bagaimana anak-anak kita suka melukis di dinding rumah? Jangan marah kerana itu menunjukkan mereka kreatif. Beri mereka ruang dan sokongan, mana tahu mungkin ada bakat luar biasa yang terpendam dalam diri mereka.

Cabutan Bertuah meriah di Aidiladha 1445H

Alhamdulillah, cara Qurban tahun ini bukan sahaja penuh dengan keberkatan, tetapi juga diserikan dengan sesi Cabutan Bertuah yang menarik! Selepas menyelesaikan 710 bahagian dan 125 ekor lembu, kami mengadakan sesi cabutan bertuah sebagai tanda penghargaan kepada semua petugas yang telah bekerja keras. Senyuman gembira dan sorakan kegembiraan memenuhi ruang, mana tak nya – hadiah bukan

PERCUMA

(PERCUMA) 42 Koleksi E-Book Percuma Khas Untuk Anda!

EBOOK PERCUMA ini akan mendedahkan pelbagai tips dan amalan yang boleh diamalkan bersama orang tersayang. Salinan buku dengan harga pasaran RM150 ini diberikan secara percuma namun terhad.