TERBARU! KINI DILANCARKAN..

4AM CLUB CHALLENGE

(Cepat! Slot 4am Club Challenge terhad kepada yg terawal!)

We featured in:

Penerangan Ustaz Yusra Mengenai Program 4AM Club Challenge

Ramai diantara kita yang berhajat untuk mendapatkan malam Lailatul Qadar, tapi rasa amat berat untuk melakukan ibadah malam.

Jadi Team Aplikasi Tadarus Online mengambil inisiatif hasil idea Ustaz Yaakub Yusra untuk melancarkan “4AM CLUB CHALLENGE”. Kumpulan ini ditubuhkan sebagai platform untuk mendidik diri agar memanfaatkan 10 malam terakhir Ramadhan.

Setiap peserta perlu memberikan komitmen penuh setiap jam 4.00 pagi sepanjang 10 hari terakhir Ramadhan.

Tak susah sebenarnya nak buat ibadah malam ni, perlukan kawan-kawan yang memberi semangat ja. Bukan sahaja dapat semangat, anda juga akan dikejutkan dengan penggera yang dibuat khas oleh Aplikasi Tadarus Online.

Selain itu, jika anda memberikan komitmen penuh selama 10 hari, yuran komitmen akan dikembalikan dan anda juga akan diberikan ebook khas yang diterbitkan oleh Murtadha Dakwah Cente, iaitu “Perfect Syawal” supaya anda menyambut Syawal dengan rasa selamat dan bersyariat.

Tidak cukup dengan itu, kami juga menawarkan hadiah untuk anda!

Pemenang hadiah utama akan mendapat wang tunai sebanyak RM10,000

Seramai 10 pemenang hadiah saguhati akan terima wang tunai sebanyak RM1,000.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk sertai “4AM CLUB CHALLENGE”, anda bukan sahaja dapat menambahkan pahala, tapi anda juga dapat memanfaatkan malam-malam terakhir bulan Ramadhan yang dijanjikan beribu pahala di dalamnya.

Jom kita lakukan bersama!

SIAPA KAMI?

Pesanan Terakhir Almarhum Ustaz Murtadha Yusof Sebelum Meninggal Dunia

Murtadha Dakwah Centre ditubuhkan pada awal Januari 2018 di Kampung Teluk Sungai Petani Kedah dan dikenali sebagai “Pusat Dakwah Darul Murtadha”. Pusat Dakwah Darul Murtadha diasaskan oleh Almarhum Ustaz Murtadha Yusof. 

Murtadha Dakwah Centre (MADAD) merupakan pusat pembangunan dan pendidikan ummah melalui aktiviti gaya hidup Islam dengan pengetahuan terkini dan inovatif.

Visi kami adalah menjadi pusat aktiviti gaya hidup Islam yang terkemuka dengan pengetahuan terkini dan aktiviti yang berinovatif, bertujuan memperkayakan kehidupan melalui pembangunan nilai-nilai peribadi untuk ummah menjelang 2030

4AM CLUB CHALLENGE

Dengan menyertai “4AM CLUB CHALLENGE”, anda bukan sahaja dapat menambahkan pahala, tapi anda juga dapat memanfaatkan malam-malam terakhir bulan Ramadhan yang dijanjikan beribu pahala di dalamnya. 

© 2020 MADAD Centre. All Rights Reserved
Read More