Penantian Yang Penuh Makna!

Memang dah jadi matlamat bagi Madad untuk bawak YB Senator Datuk Dr. Zulkifli supaya rasmikan projek pembangunan yang akan datang.

Alhamdulillah, izin Allah untuk awalkan pertemuan kita. Walaupun persiapan hanya 2 hari. Tapi team Madad sanggup tak cukup tidur supaya Datuk Dr. Zulkifli dan pegawai2 selesa berada di Madad.

Kunjungan YB Senator Datuk Dr. Zulkifli ke Madad lebih kurang jam 5 petang. Sebak tengok usaha yang seorang menteri agama yang tak kenai apa itu penat. Berhari2 di utara ni untuk bagi sumbangan kepada orang ramai.

Walaupun Madad tak lah harap apa2 sumbangan, tapi tetap juga diberi sumbangan. InShaAllah Madad akan gunakan sumbangan ni untuk bagi lebih manfaat kepada semua orang. Doa kan nah.

Kata Datuk Dr. Zulkifli usaha membina masjid satu usaha yang baik, namun perlu di maksimakan penggunaannya dan ruang yang ada. Biarpun ruang masjid itu kecil, tapi perlu maksimakan penggunaan dan ia amat-amatlah penting.

Kata2 ni Madad ambil sebagai nasihat untuk terus maju sebagai Pusat Komuniti Islam terbesar di Utara. Amin.

Walaupun ada usaha2 untuk menggagalkan program ni. Tapi percayalah perancangan Allah melebihi segalanya dari perancangan si makhluk.

Alhamdulillah program berjalan dengan lancar sangat 🥰. Doakan Madad nah. Sama2 kita bangunkan Pusat Komuniti Islam! 💪🏻💪🏻