Days
Hours
Minutes
Seconds

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Jom Sertai Kempen Wakaf Untuk Mak Ayah

Projek Pembangunan MADAD

Pusat Komuniti Islam
Pusat Komuniti Islam yang terdiri daripada Masjid, Rumah Warga Emas, Tahfiz, Pusat Pengurusan Jenazah, Hub Sukan Sunnah dan banyak lagi.
Masjid MADAD
Masjid yang akan beroperasi 24 jam. Dilengkapi dengan dengan pusat pengurusan jenazah, capsul hotel dan mesra kanak-kanak.
Stadium E-Sport
Stadium yang akan mengumpulkan belia remaja yang suka kepada esport. Dalam masa yang sama sentiasa menjaga solat diawal waktu.

PROGRESS PEMBANGUNAN MASJID

Pembinaan Masjid 90%

Fasa Awal Pembangunan

Fasa Pembinaan Rangka

Proses Pemasangan Bumbung

Proses Pemasangan Bata dan Plaster Dinding

Kemasan Bahagian Luar dan Hiasan Dinding

Bahagian Dalam Ruang Utama Solat, Bawah dan Tandas

TAMAN KUCING

Taman Kucing 100%

Waktu Operasi:

11:00 AM – 7:00 PM

1:00 PM – 2:00 PM – Rehat

ASRAMA FASA 2

Asrama Fasa 2 5%

RESTORAN

Asrama Fasa 2 8%

BILIK MEETING DAN TRADER LOUNGE

Bilik Meeting dan Trader Lounge 100%

PEJABAT URUSAN

Pejabat Urusan 100%

PAINTBALL

Paintball 100%

HOMESTAY

Homestay 40%

AKUAPONIK

PENTERNAKAN

PERTANIAN

VAN JENAZAH MPV

Share:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram

Related Posts

Cabutan Bertuah meriah di Aidiladha 1445H

Alhamdulillah, cara Qurban tahun ini bukan sahaja penuh dengan keberkatan, tetapi juga diserikan dengan sesi Cabutan Bertuah yang menarik! Selepas menyelesaikan 710 bahagian dan 125 ekor lembu, kami mengadakan sesi cabutan bertuah sebagai tanda penghargaan kepada semua petugas yang telah bekerja keras. Senyuman gembira dan sorakan kegembiraan memenuhi ruang, mana tak nya – hadiah bukan

Tumbangnya 125 ekor lembu di Aidiladha 1445H

Acara Qurban tahun ini telah berjalan dengan lancar! Sebanyak 710 bahagian dan 125 ekor lembu telah diselesaikan menjelang jam 4 pagi. Terima kasih kepada semua petugas yang bekerja keras, kita telah berjaya meningkatkan kelancaran proses berbanding tahun-tahun sebelumnya. Namun, terdapat satu insiden di mana seekor lembu terlepas dan pergi ke arah van-van tahfiz. Kami memohon

“Tubuh badan itu Amanah Allah!..” – Solat Sunat Aidiladha 1445

Alhamdulillah, hari ini selepas selesai solat sunat Aidiladha, khutbah yang telah dibacakan oleh Ustaz Yaakub Yusra –  berkisarkan tajuk Kesihatan dan Tubuh Badan Amanah Allah. “…24 jam Allah bagi untuk kalian, apa yang kalian lakukan dengan masa itu?” MashaAllah, selalu kita dengar, tapi pasti akan terkesan di hati setiap kali peringatan ini diberi. Jom ikuti

Tanyalah Ustaz – Didiklah Anak Mengikut Zaman

Alhamdulillah, hari ini berlangsung siaran langsung Tanyalah Ustaz 2024 dalam topik Didik Anak Mengikut Zaman. Bersama moderator Da’i Azrin dan panelis Ustaz Mohammad Yaakub Yusra dan tetamu undangan Nureddy Nursal (Pemilik Pasukan Homebois) “…Kenapa anak-anak menjadi lebih degil dan memberontak, walaupun sudah dinasihat?” Jom ikuti ulasan lanjut dalam sesi penuh bersama panel-panel jemputan :

PERCUMA

(PERCUMA) 42 Koleksi E-Book Percuma Khas Untuk Anda!

EBOOK PERCUMA ini akan mendedahkan pelbagai tips dan amalan yang boleh diamalkan bersama orang tersayang. Salinan buku dengan harga pasaran RM150 ini diberikan secara percuma namun terhad.