Di Mana Kampung Air Mendidih?

Untuk kali ini, Murtadha Dakwah Centre (MADAD) pergi ke satu kawasan yang kurang diketahui. Jika ada penduduk Sungai Petani yang tak tahu dekat mana kampung tu, jangan risau kita sama.

Kampung ni kalau cari di google memang tak jumpa dan kalau send location pun akan dapat dekat tempat lain atau erti kata lain memang tak tepat lah kalau nak sampai di location tu. Kampung ni sebenarnya berhadapan ja dengan Hospital Sungai Petani yang lama.

Tapi itu bukanlah alasan untuk MADAD abaikan mereka. Alhamdulillah, setelah mereka menunggu dengan sabar dengan berkali-kali saling berhubung, kali ini team MADAD pun sampai.

Alhamdulillah, bantuan kali ini sebanyak 21 packs dan 100 ekor ayam kepada penduduk:

1) Pinang Tunggal

2) Kampung Air Mendidih

3) Masjid al-Barokah, Kg. Tikam Batu

4) Pantai Merdeka (Wakilkan kepada Ustaz Fadzli)

Doakan MADAD terus istiqamah dan membantu lebih banyak masyarakat yang memerlukan. Untuk yang ingin menyumbang dan turut serta bagi kebajikan ini boleh terus menghubungi Murtadha Dakwah Centre (MADAD).