Biasa Pada Kita Besar Pada Mereka

Beberapa hari lepas YB Ustaz Hanif dan YB Ustaz Azam ada berhubung memaklumkan keperluan untuk kawasan temco di amanjaya. 

Dua orang guru ini sememangnya layak dengan jawatan mereka, siang malam masa mereka untuk rakyat. Andai ada ramai YB seperti mereka percayalah politik akan nampak sangat cantik dan terbaik.

Alhamdulillah, misi bantuan Murtadha Dakwah Centre (MADAD) tetap diteruskan iaitu dengan bantuan 1000 ekor ayam. MADADCARE dengan kerjasama YB Ustaz Hanif dan YB Ustaz Azam sebagai wakil menyerahkan kepada JKM Kuala Muda.

Pada kita ayam mungkin jadi makanan yang biasa tapi pada mereka yang terputus bekalan ianya perkara yang sangat bernilai.

Alhamdulillah juga pihak ayam BISMI sudi supply ayam dengan harga lantai sebagai kebajikan mereka juga dan rakan strategi MADAD Care. 

Untuk makluman Syarikat Ayam Bismi merupakan pembekal kepada francais tersohor di Malaysia iaitu KFC. Ianya adalah 100% milik bumiputera ISLAM.

Mana-mana orang Kuala Muda yang betul2 terputus bekalan makanan hanya perlu datang atau memaklumkan kepada team MADADCARE ya.

InshaAllah MADAD akan berikan bantuan akan sekadar termampu. Teruskan menyokong Murtadha Dakwah Centre!